Medisch Expertise Centrum Kempen

Home » Onze Huurders » Energetic Flow

Energetic Flow

Sinds 2016 is coachingspraktijk 'energetic flow' in het MECK gevestigd. Patricia van Gerwen startte haar praktijk in 2015 en begeleidt sindsdien mensen van A naar B, en geeft mensen inzicht in hun worstelingen. Dat kan op het gebied van werk, relaties, emoties, gezondheid of financiŽle situatie zijn. Waar het wringt gaat ze met hen op zoek naar oplossingen.

Heb je het idee dat 'je energie weglekt'? Wil je graag groeien? Of wil je jouw spirituele pad ontdekken? De thema's energie, groei & spiritualiteit staan bij Patricia centraal.

"Mijn visie is dat alles bestaat uit energie; je lichaam, materialen, de natuur, alles om je heen. Energie is in beweging en we hebben mogelijkheden om invloed uit te oefenen op die beweging. Het maakt niet uit of je nu ťťn gesprek met mij wilt om een objectieve mening te krijgen, een geheel traject met mij wilt doorlopen voor bemoediging of om voor jou onzichtbare inzichten te ontdekken, een ontspannende sessie om rust en ruimte te creŽren, een doorbraak in patronen of een combinatie van meerdere mogelijkheden om jezelf weer terug te vinden. Het is aan jou of je gebruik maakt van de mogelijkheden die ik je bij energetic flow kan bieden." Patricia van Gerwen

Kijk op www.energeticflow.nl voor meer informatie.

Het Medisch Expertise Centrum Kempen (MECK) biedt cliŽntgerichte zorg van hoge kwaliteit, met aandacht en tijd voor uw hulpvraag.